Smørbrødkake med roastbiff



Smørbrødkake med roastbiff oppskrift.
Fotograf: Synøve Dreyer
Svenskene elsker sine smörgåstårtor, og når du smaker denne varianten vil du skjønne hvorfor!

Oppskriften inneholder 158 Kalorier, 13 g Karbo, 6 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-fisk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Smørbrødkake med roastbiff er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 312 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
6skive(r)grovt brød
12skive(r)lyst brød , uten skorpe

Leverposteifyll

200grleverpostei
1dlmatyoghurt
1dlhakket sylteagurk

Baconfyll

150grbacon , hakket
1dlhakket rødløk
1dlmajones
1dlmatyoghurt

Rundt smørbrødkaken

200grkremost naturell
4ssmajones
0,5tskarri
0,5tsgurkemeie
2sssitronsaft

Garnityr

12skive(r)roastbiff
1dlstekt løk
12stksylteagurk i skiver , evt små sylteagurker
6stkrød cherrytomat
1stkrossosalat, eller annen salat, til pynt




Kalorier og næringsinnhold i Smørbrødkake med roastbiff med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier157.725 599.69466.64Kcal
Protein6.00213.0217.75gram
Karbohydrat12.95459.7838.31gram
Kostfiber1.8164.265.36gram
Fett8.70308.8825.74gram
Mettet fett2.3884.507.04gram
Salt1.0537.433.12gram
Pris på oppskriftenKr 8.39Kr 297.88Kr 24.82.-
Hele oppskriften veier3 550 totalt3 550 pr porsj296 pr stk gram
Energiprosent fra karbo32,84 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 porsjoner

Lag først de to rørene. Bland yoghurt og leverpostei til en glatt røre og bland inn hakket sylteagurk. Smak til med salt og kvernet pepper.
Sprøstek bacon og la det renne av seg på litt kjøkkenpapir. Avkjøl helt. Bland med hakket rødløk, majones og yoghurt. Smak til med salt, kvernet pepper, karri og gurkemeie.

Bland sammen alle ingrediensene til ostekremen på toppen. Forbered garnityret og legg det klart.
Bygg opp smørbrødkaken på et fat eller et brett pakket inn i aluminiumsfolie. Legg 6 skiver brød tett sammen så de danner et rektangel. Skjær om nødvendig skivene til slik at de passer. Fordel baconfyllet over skivene. Legg de grove brødskivene over. Smør på leverposteifyllet. Legg på et nytt lag lyst brød og form kaken forsiktig med hendene slik at den er jevnt tykk over det hele. Dekk kaken på toppen og sidene med ostekremen.

Klem fast salatblader i et pent mønster rundt hele kanten, og legg litt salat på toppen. Form 12 små ”roser” av roastbiff og legg dem i et pent mønster på toppen av kaken (4 rader med tre i hver rad). Pynt rundt hver ”rose” med sylteagurk, ½ cherrytomat, tynne skiver rødløk og friske urter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 35972)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Innlagt dato:2021-10-13
Oppdatert dato:2021-10-13


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Smørbrødkake med roastbiff.Smørbrødkake med roastbiff.
Denne retten har 157,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,95 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.