Agurker, syltede

Bilde av Agurker, syltede.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Agurker, syltede

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 156 kilojoule
Kcal 37 kalorier
Protein 0.7 gram
Karbo 6.1 gram
Sukker 6.1 gram
Kostfiber 2 gram
Fett 0.7 gram
Mettet fett 0.2 gram



Annonse




Fakta om Agurker, syltede.

Sylteagurk er små knudrete agurker som dyrkes for sylting. De høstes mens de er umodne og faste. Smaken er bitter og sur, og den egner seg ikke for frisk konsum. Det aller meste av produksjonen går direkte til konservesindustrien. Sylteagurk brukes til sylting eller nedlegging i eddik, alene eller som pickles sammen med andre grønnsaker. Sylteagurk har kort sesong, og relativt kort holdbarhet.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
19.05.2022
Hovedgruppe
Grønnsaker og grønnsaksprodukter
Undergruppe
Grønnsaker hermetikk
Kilde til Næringsdata
Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker
Karakter (Snitt)
5,14 poeng satt av 7 brukere.
Besøk
17266





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Sylteagurk som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Narviksild5.1158,3710,298,497,544,86
Biff Tartar4.699,373,679,726,2410,56
Stekte krabbekaker med tartarsaus5.2212,8612,0811,7713,739,92
Elgbiff 25104,533,7716,760,720,25
Moi Burger4.2126,454,997,9211,84,48
Skalldyrsalat 44.2124,219,995,362,427,05
Potetsalat 34.2117,587,121,8710,745,13
Skinke i aspik578,322,7210,342,586,53
Koteletter med grønnsakstuing4110,687,847,062,43,95
Pølser med pommes frites4.5259,5615,846,0722,087,67
Tartarsaus4.5518,755,53,291,224,28
Potetsalat 63.6140,949,91,4810,673,22
Russisk rekesalat3.6176,8913,679,13,676,2
Potet- og ansjossalat486,262,43,2212,076,92
Remoulade4555,3559,631,313,119,2


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Agurker, syltede med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.