Fotograf:Knut Pettersen Om du rister på hodet og mener at dette ikke er noen oppskrift, så er det helt greit. Men for oss er slike enkle retter helt grei mat innimellom, og det kan gjøres ekslusivt med enkle grep. Her med tilbehøret og skikkelige krydderpølser. Om du er enig gi oppskriften gjerne en stemme!
Bruk ferdig frossen pommes frites, og helst noen pølser som smaker litt. Vi har brukt slike krydderpølser til grill.
Og så blir det enkelt.
Sett på stekeovnen og dryss ut pommes frites på ett bakepapir på en bakeplate. Følg temp og tid fra posen. Sett inn plata når ovnen er varm. Følg med om pommesene er små, da svir de fort. Når de er ferdige, ta de ut og dryss over litt salt og pepper.
Samtidig smelt litt margarin i stekepanna. Ha i pølsene og brun de forsiktig på alle sider til de er gjennomstekte, ca 5-10 minutter. Litt avhengig av om de er store, varmen eller om de er rå.
Så serverer du pølser med pommes frites, syltegaurk, rødbeter, ketchup og sennep.
Nydelig
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Knut Pettersen
(Intern: 32630)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Enkle retter/mikro Innlagt dato:2016-11-05
Oppdatert dato:2016-11-05