Skinke i aspik inneholder
78 Kalorier,
3 g Karbo,
10 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Skinke i aspik har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skinke i aspik er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
8173 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Skinke i aspik!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 78.32 | 247.76 | Kcal |
Protein | 10.34 | 32.71 | gram |
Karbohydrat | 2.58 | 8.16 | gram |
Kostfiber | 1.08 | 3.42 | gram |
Fett | 2.72 | 8.60 | gram |
Mettet fett | 0.95 | 3.01 | gram |
Salt | 1.48 | 4.68 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.53 | Kr 20.66 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 265 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,17 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bruk hermetisk eller fersk skinke, som skjæres i ikke for tynne skiver.
Damp grønnsakene møre i smør eller vann. Avkjøl dem.
Skjær agurk i skiver eller terninger.
Oppløs buljonggeléen etter anvisningen på pakken. Smak den skarpt til med salt og Tabasco.
Hell et tynt lag gelé i bunnen av en avlang form. Sett det kaldt så det stivner.
Legg skinkeskivene i formen, hell litt gelé over. Sett den kaldt for å stivne.
Legg på et lag grønnsaker, agurk og løk. Hell resten av geléen over.
Når aspiken er helt stiv, dyppes formen et øyeblikk i varmt vann og hvelves på fat.
Serveres med brød og smør til. Legg resten av grønnsakene rundt og pynt med eggebåter og persille.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10970)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kalde retter
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift