Fotograf:
Matprat.no
Spekemat med spinat og fetaost inneholder
212 Kalorier,
2 g Karbo,
14 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Spekemat med spinat og fetaost har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Spekemat med spinat og fetaost er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3793 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Spekemat med spinat og fetaost!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 211.99 | 589.07 | Kcal |
Protein | 14.16 | 39.35 | gram |
Karbohydrat | 2.29 | 6.36 | gram |
Kostfiber | 1.41 | 3.92 | gram |
Fett | 15.93 | 44.27 | gram |
Mettet fett | 6.48 | 18.01 | gram |
Salt | 3.85 | 10.71 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 19.07 | Kr 52.99 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 556 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,32 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Rens og vask spinaten godt. Tin eventuelt frosne erter.
2. Rist spekematen lett i varm panne til den får en sprø konsistens. Lag dressing ved å blande sammen alle ingrediensene.
3. Bland sammen spinat, erter og spekemat og legg fetaost på toppen. Drypp dressingen over.
Server med brød.
Tips
1. Spinaten kan byttes ut med annen grønn salat.
Stekt spekemat bør legges på tørkepapir før bruk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 17824)
Kategori:
Kalde retter
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-05-22
Oppdatert dato:2004-05-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift