Egg, kokt

Bilde av Egg, kokt.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Egg, kokt

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 614 kilojoule
Kcal 148 kalorier
Protein 12.9 gram
Karbo 0.3 gram
Sukker 0.3 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 10.5 gram
Mettet fett 3 gram



Annonse




Fakta om Egg, kokt.

Her snakker vi stort sett om hønseegg. Høna legger sitt første egg når hun er ca. 19 uker gammel. Hun verper nesten ett egg hver dag, nemlig 6 egg i løpet av 7 dager. Ei hønes levealder er ca. 70 uker. Eggproduksjonen har da begynt å avta, og hønene blir slaktet og solgt som høns. Et egg veier i gjennomsnitt 63 gram. Proteinet i egg er av svært god kvalitet. Fettet er samlet i plommen. Egg er rikt på vitaminer og mineraler. Egg har evnen til å heve, tykne, binde, emulgere, klare og gi glansfull overflate på bakverk. Alle disse egenskapene brukes ved baking. Koking av egg: Bløtkokt egg 3 - 5 min. Smilende egg 6 - 8 min. Hardkokt egg 8 - 10 min. For unngå at egget sprekker ved koking, så stikk ett hull med en nål i den butte enden før koking. Andre egg som brukes er: Andeegg, vaktelegg, måkeegg og flere andre.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Egg, kokt.

Baking, naturell, majones, puddinger osv.


Innlagt dato
Oppdatert dato
19.05.2022
Hovedgruppe
Egg og eggprodukter
Undergruppe
Egg tilberedt
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
4,37 poeng satt av 30 brukere.
Besøk
28809





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Kokte egg som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Piroger med kjøttfyll4.6183,96,169,7621,493,69
Kyllingsalat 44.4127,237,019,915,594,27
Løksalat fra Sæterstad gård4.9260,0825,643,943,075,23
Eggesalat med purre4.6263,7724,838,081,915,75
Italiensk tomatsuppe4.9105,12,744,1215,053,84
Bacalao a la Barcelona5.5206,7111,7321,233,227,9
Stekte krabbekaker med tartarsaus5.2212,8612,0811,7713,739,92
Avokado med tunfiskfyll5178,4915,877,091,035,51
Egg- og skalldyrskabaret 24.284,262,8810,743,618,61
Tomatsuppe med kokt egg4.841,972,312,082,892,04
Dansk smørbrød med egg og reker4158,614,3916,3812,916,41
Ramen nudelsuppe4.698,971,438,1113,244,85
Ostehorn 52.9233,058,698,0829,473,88
Spinatsuppe4.2136,4911,313,115,094,96
Fiskekabaret2.992,251,3118,661,198,05


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Egg, kokt med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Egg, økologisk, kokt60014410,412,40,3
Eggeplomme, kokt131731828,215,80,2
Egg, økologisk, stekt84520416,513,40,3
Eggerøre, stekt uten fett65315711,812,10,7
Eggerøre, stekt i fett94722920,211,20,6
Egg, stekt i fett86020716,713,90,3
Omelett, stekt uten fett66816111,912,80,6
Egg, stekt i myk margarin76118314,413,10,3
Egg, stekt i smør7831891513,10,3
Eggehvite, kokt17842010,10,4
Egg, stekt uten fett67716311,614,30,3
Omelett, stekt i fett75018114,412,10,7
Egg, fra frittgående høns, kokt58514110,2120,3

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.