Fotograf:Kylling.no
Egg- og skalldyrskabaret 2 inneholder 84 Kalorier, 4 g Karbo, 11 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr Egg- og skalldyrskabaret 2 har beregnet å ha følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr, Soya, Spor-av-skalldyr, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Løs opp buljonggeléen som anvist på pakken. Del eggene i skiver. Gjem eventuelt noen til pynt, hakket eller delt i båter. Skjær fiskepuddingen i terninger. Fyll et lag buljonggelé i en form så det dekker bunnen. Sett formen kaldt til geleen stivner. Legg på et lag med egg, reker, crabsticks i biter og asparges pent i mønster. Dette laget kommer øverst når kabareten blir hvelvet. Fyll på med fiskepudding og de andre ingrediensene jevnt fordelt. Hell over buljonggelé så den dekker innholdet. Kabareten må stå kaldt til den er helt stiv, 2-3 timer, eller til neste dag.
Hvelv kabareten og pynt med hakkede hardkokte egg, reker og dill. Server for eksempel lettrømme smakt til med hakkede krydderurter og godt brød ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 16904)
Tilberedningstid:
10 min + kjøling
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pålegg Diett/allergi:
Kalorifattig Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2004-01-21
Oppdatert dato:2019-01-03