Egg- og skalldyrskabaret 2



Egg- og skalldyrskabaret 2 oppskrift.
Fotograf: Kylling.no
Egg- og skalldyrskabaret 2 inneholder 84 Kalorier, 4 g Karbo, 11 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Egg- og skalldyrskabaret 2 har beregnet å ha følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr, Soya, Spor-av-skalldyr, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Egg- og skalldyrskabaret 2 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 6 lesere
Lesere: 11561 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1pakkebuljonggelépulver
Ca 5stkegg hardkokte
Ca 350grfiskepudding
Ca 200grreker, rensede
0,5pakkecrabstick
1boks(er)asparges
Pynt : Dill, hakkede egg og reker.




Næringsdeklarasjon for Egg- og skalldyrskabaret 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier84.26268.20Kcal
Protein10.7434.19gram
Karbohydrat3.6111.49gram
Kostfiber0.471.50gram
Fett2.889.17gram
Mettet fett0.782.48gram
Salt0.973.09gram
Pris på oppskriftenKr 8.61Kr 27.41Kroner
Hele oppskriften veier1 273 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo17,13 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Løs opp buljonggeléen som anvist på pakken. Del eggene i skiver. Gjem eventuelt noen til pynt, hakket eller delt i båter. Skjær fiskepuddingen i terninger. Fyll et lag buljonggelé i en form så det dekker bunnen. Sett formen kaldt til geleen stivner. Legg på et lag med egg, reker, crabsticks i biter og asparges pent i mønster. Dette laget kommer øverst når kabareten blir hvelvet. Fyll på med fiskepudding og de andre ingrediensene jevnt fordelt. Hell over buljonggelé så den dekker innholdet. Kabareten må stå kaldt til den er helt stiv, 2-3 timer, eller til neste dag.

Hvelv kabareten og pynt med hakkede hardkokte egg, reker og dill. Server for eksempel lettrømme smakt til med hakkede krydderurter og godt brød ved siden av.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 16904)
Tilberedningstid: 10 min + kjøling
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pålegg
Diett/allergi: Kalorifattig
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-01-21
Oppdatert dato:2019-01-03


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Egg- og skalldyrskabaret 2.Egg- og skalldyrskabaret 2.
Denne retten har 84,26 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rekekabaret 2.Rekekabaret 2.
Denne retten har 55,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rekerand.Rekerand.
Denne retten har 166,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skalldyrsalat 2.Skalldyrsalat 2.
Denne retten har 113,69 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.