Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 50 | kilojoule |
Kcal | 10 | kalorier |
Protein | 3 | gram |
Karbo | 0.5 | gram |
Sukker | 0 | gram |
Kostfiber | gram | |
Fett | 0 | gram |
Mettet fett | 0 | gram |
Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Fiskemousse | 5.1 | 163,91 | 15,37 | 5,39 | 0,92 | 5,15 |
Egg- og skalldyrskabaret 2 | 4.2 | 83,1 | 2,8 | 10,63 | 3,61 | 8,61 |
Aspik med reker | 2.7 | 70,6 | 0,52 | 16,31 | 0,17 | 7,47 |
Mousse fra havet | 3.4 | 216,58 | 17,78 | 12,45 | 1,64 | 12,71 |
Skinke i aspik | 5 | 78,32 | 2,72 | 10,34 | 2,58 | 6,53 |
Kabaret med fiskepudding og reker | 4 | 76,25 | 1,95 | 9,95 | 4,25 | 5,39 |
Laksemousse fra Trøndelag | 4.8 | 187,98 | 16,42 | 9,25 | 0,8 | 7,51 |
Fisk og godsaker i aspik | 2.2 | 103,43 | 2,23 | 20,78 | 0,06 | 17,95 |
Aspic med egg | 4 | 91,39 | 3,59 | 8,96 | 5,11 | 4,29 |
Festmousse med ørret | 4.7 | 143,82 | 11,38 | 9,54 | 0,81 | 8,75 |
Lammerull til jul | 4 | 183,21 | 12,05 | 17,77 | 0,86 | 11,53 |
Fransk harepostei | 3.3 | 141,7 | 5,95 | 18,7 | 0,2 | 22,86 |
Egg- og skalldyrskabaret | 4.5 | 81,15 | 2,75 | 10,23 | 3,58 | 5,36 |
Fin fiskeform | 4.5 | 139,49 | 11,41 | 8,72 | 0,47 | 6,04 |
Kaviar- og rekemousse | 4.5 | 167,69 | 14,87 | 6,44 | 1,99 | 10,04 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Maggi suppebuljong | 17 | 4,06 | 0,1 | 0,1 | 0,6 |
Kjøttbuljong, tilberedt | 12 | 3 | 0,1 | 0,3 | 0,2 |
Maggi Fiskebuljong | 57 | 13,62 | 0,3 | 0,3 | 2,4 |
Maggi grønnsaksfond økologisk 200 ml | 363 | 86,75 | 0,5 | 3,2 | 16 |
Maggi kyllingfond økologisk 200 ml | 402 | 96,07 | 0,6 | 6,1 | 16 |
Maggi oksefond cups | 501 | 119,73 | 4,2 | 3,9 | 15 |
Toro grønnsaksbuljong | 23 | 5,49 | 0,5 | 0,5 | 0,9 |
Maggi kyllingfond cups | 522 | 124,75 | 6,8 | 4,2 | 11 |
Maggi grønnsaksbuljong | 55 | 13,14 | 0,3 | 0,2 | 2,4 |
Lofoten fiskekraft | 69 | 16,49 | 0,17 | 3,7 | 0,1 |
Maggi kyllingbuljong | 54 | 12,9 | 0,3 | 0,1 | 2,4 |
Toro fiskebuljong | 20 | 4,78 | 0 | 0,5 | 0,7 |
Maggi kjøttbuljong | 21 | 5,01 | 0,1 | 0,1 | 0,9 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.