Fotograf:
Knut Pettersen
Fisk og godsaker i aspik inneholder
102 Kalorier,
0 g Karbo,
21 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Fisk og godsaker i aspik har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Skalldyr, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fisk og godsaker i aspik er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2,2 poeng fra 8 lesere
Lesere:
17092 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fisk og godsaker i aspik!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 102.23 | 487.06 | Kcal |
Protein | 20.57 | 98.00 | gram |
Karbohydrat | 0.06 | 0.29 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 2.19 | 10.43 | gram |
Mettet fett | 0.43 | 2.05 | gram |
Salt | 0.84 | 4.02 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 17.95 | Kr 85.52 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 476 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,23 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Tilsett veske til buljongpulveret etter oppskriften på pakken.
Smak gjerne til med vin. Hell litt av oppløsningen i bunnen av en stor eller flere små former eller kopper. La det stivne. Legg eggeskiver på den stivnede gelèen, og fyll formen(e) med fisk og rensede reker. Fyll på resten av gelèoppløsningen, og sett formen(e) kaldt for å stivne. ( ca. 2 timer)
Hvelv gelèen og pynt med bladsalat
Tilbehør: ristet loff, tomat- eller agurksalat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Grip’s verden
(Intern: 17888)
Kategori:
Pålegg
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-05-27
Oppdatert dato:2004-05-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift