Egg- og skalldyrskabaret



Egg- og skalldyrskabaret inneholder 83 Kalorier, 4 g Karbo, 10 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Egg- og skalldyrskabaret har beregnet å ha følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr, Soya, Spor-av-skalldyr, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Egg- og skalldyrskabaret er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 13036 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1pakkelys aspic
4stkegg hardkokte
200grfiskepudding
150grrensede reker
150grcrabsticks
1boks(er)asparges




Næringsdeklarasjon for Egg- og skalldyrskabaret!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier82.83215.93Kcal
Protein10.3827.06gram
Karbohydrat3.589.33gram
Kostfiber0.581.51gram
Fett2.877.48gram
Mettet fett0.772.01gram
Salt1.002.62gram
Pris på oppskriftenKr 5.36Kr 13.97Kroner
Hele oppskriften veier1 043 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo17,28 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

En spennende kabaret å servere. Kabaret brukes også gjerne til pynt på smørbrød eller kald roastbiff.

Rør ut aspic i varmt vann som anvist på pakken. Del tre av eggene i skiver. Gjem det fjerde til pynt. Skjær fiskepuddingen i terninger. Fyll et lag aspic i en form så det så vidt dekker bunnen. Sett formen kaldt til geléen er blitt halvstiv. Legg først et lag med eggeskiver. Fordel deretter de andre ingrediensene oppå. Hell over resten av aspic¿en så den dekker innholdet. Kabareten må stå kald til den er helt stiv, minst 2-3 timer.

Hvelv kabareten og pynt med hakkede, hardkokte egg, reker og dill. Server med 2 ss rømmedressing per porsjon og grovt brød.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Grete Roede
(Intern: 761)
Kategori: Pålegg
Diett/allergi: Kalorifattig
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-11
Oppdatert dato:2002-08-11


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rekerand.Rekerand.
Denne retten har 166,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,39.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skalldyrsalat 2.Skalldyrsalat 2.
Denne retten har 113,69 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Egg- og skalldyrskabaret 2.Egg- og skalldyrskabaret 2.
Denne retten har 84,26 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rekekabaret 2.Rekekabaret 2.
Denne retten har 55,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.