Egg- og skalldyrskabaret inneholder
83 Kalorier,
4 g Karbo,
10 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Egg- og skalldyrskabaret har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr, Soya, Spor-av-skalldyr, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Egg- og skalldyrskabaret er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
13036 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Egg- og skalldyrskabaret!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 82.83 | 215.93 | Kcal |
Protein | 10.38 | 27.06 | gram |
Karbohydrat | 3.58 | 9.33 | gram |
Kostfiber | 0.58 | 1.51 | gram |
Fett | 2.87 | 7.48 | gram |
Mettet fett | 0.77 | 2.01 | gram |
Salt | 1.00 | 2.62 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.36 | Kr 13.97 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 043 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 17,28 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
En spennende kabaret å servere. Kabaret brukes også gjerne til pynt på smørbrød eller kald roastbiff.
Rør ut aspic i varmt vann som anvist på pakken. Del tre av eggene i skiver. Gjem det fjerde til pynt. Skjær fiskepuddingen i terninger. Fyll et lag aspic i en form så det så vidt dekker bunnen. Sett formen kaldt til geléen er blitt halvstiv. Legg først et lag med eggeskiver. Fordel deretter de andre ingrediensene oppå. Hell over resten av aspic¿en så den dekker innholdet. Kabareten må stå kald til den er helt stiv, minst 2-3 timer.
Hvelv kabareten og pynt med hakkede, hardkokte egg, reker og dill. Server med 2 ss rømmedressing per porsjon og grovt brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Grete Roede
(Intern: 761)
Kategori:
Pålegg
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-11
Oppdatert dato:2002-08-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift