Fiskemousse inneholder
163 Kalorier,
1 g Karbo,
5 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Fiskemousse har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Melk, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fiskemousse er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,2 poeng fra 13 lesere
Lesere:
19159 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fiskemousse!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 163.12 | 605.26 | Kcal |
Protein | 5.26 | 19.52 | gram |
Karbohydrat | 0.92 | 3.41 | gram |
Kostfiber | 0.17 | 0.63 | gram |
Fett | 15.34 | 56.92 | gram |
Mettet fett | 4.54 | 16.85 | gram |
Salt | 0.68 | 2.53 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.15 | Kr 19.11 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 484 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,25 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Halvtin fisken. Skjær den i tykke skiver, og legg dem i kokende, lettsaltet vann. Bruk litt vid kjele, så skivene kan legges i ett lag.
La fisken trekke til den er kokt, men fremdeles saftig.
Mål opp 4 dl av den varme fiskekreften, og rør ut buljonggeleen. Avkjøl blandingen, men la den ikke stivne. Mos den avkjølte fisken sammen med majonesen. Det går fint med en gaffel. Bland i det meste av sitronsaften til slutt.
Stivpisk fløten og bland kremen forsiktig i. Bland så i den avkjølte, men flytende buljonggeleen. Smak til.
La bollen med blandingen stå ca 30 minutter i kjøleskapet.
Rør moussen sammen to-tre ganger slik at ikke geleen legger seg på bunnen.
Fyll blandingen i form som er skylt med kaldt vann. La formen stå i kjøleskapet natten over.
Dypp formen i varmt vann, og hvelv moussen på fat. Pynt med aspargestopper og reker. Smått oppskårede reker kan godt blandes i moussen også, som en variasjon.
Server pariserloff eller annet brød til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11605)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-05
Oppdatert dato:2003-05-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift