Torskekanapeer med tapenade og sprøstekt spekeskinke





Torskekanapeer med tapenade og sprøstekt spekeskinke oppskrift.
Fotograf: Mari Svenningsen
Sprøstekt spekeskinke passer perfekt til hvit fisk. Dette er en herlig rett til tapas, som forrrett eller gjerne til hovedrett. Da må imidlertid mengdene dobles.

Oppskriften inneholder 194 Kalorier, 13 g Karbo, 14 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Torskekanapeer med tapenade og sprøstekt spekeskinke er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
200grtorskefilet
2ssolivenolje
4skive(r)spekeskinke
30grtapenade
30grruccula
4skive(r)brød


Annonse



Næringsdeklarasjon for Torskekanapeer med tapenade og sprøstekt spekeskinke!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier193.77242.21Kcal
Protein13.8017.25gram
Karbohydrat13.4616.83gram
Kostfiber2.272.84gram
Fett8.9111.14gram
Mettet fett1.581.98gram
Salt1.922.41gram
Pris på oppskriftenKr 10.73Kr 13.41Kroner
Hele oppskriften veier500 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Del fisken i fire like deler. Skyll godt av fiskeskivene, og tørk dem med kjøkkenpapir. Varm en spiseskje av oljen i en panne, og stek fisken i to minuter på hver side.
2. Stek skinkeskivene i en panne til de blir sprø.
3. Stikk ut fire rundinger av brødskivene, og stek brødrundingene i en panne med resten av olivenoljen. De skal bli gylne på begge sider.
4. Anrett rundingene på fire små tallerkener. Legg på ruccolasalat, torsk, tapenade og skinke.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 28053)
Tilberedningstid: 20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2015-12-27
Oppdatert dato:2015-12-27
Lesere: 2844 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Baconstekt torsk, jordskokkskum og eple/løk ragu.Baconstekt torsk, jordskokkskum og eple/løk r.
Denne retten har 162,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,24 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,41.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sprøstekte torsketunger på toast.Sprøstekte torsketunger på toast.
Denne retten har 209,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,47 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,72.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Torskerullade med skalldyrfyll.Torskerullade med skalldyrfyll.
Denne retten har 85,85 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,51 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Torskekanapeer med tapenade og sprøstekt spekeskinke.Torskekanapeer med tapenade og sprøstekt spek.
Denne retten har 193,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,91 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.