Fotograf:Mari Svenningsen Sprøstekt spekeskinke passer perfekt til hvit fisk. Dette er en herlig rett til tapas, som forrrett eller gjerne til hovedrett. Da må imidlertid mengdene dobles.
1. Del fisken i fire like deler. Skyll godt av fiskeskivene, og tørk dem med kjøkkenpapir. Varm en spiseskje av oljen i en panne, og stek fisken i to minuter på hver side.
2. Stek skinkeskivene i en panne til de blir sprø.
3. Stikk ut fire rundinger av brødskivene, og stek brødrundingene i en panne med resten av olivenoljen. De skal bli gylne på begge sider.
4. Anrett rundingene på fire små tallerkener. Legg på ruccolasalat, torsk, tapenade og skinke.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 28053)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Forrett Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2015-12-27
Oppdatert dato:2015-12-27