Fotograf:
Gilde
Baconstekt torsk, jordskokkskum og eple/løk ragu inneholder
161 Kalorier,
4 g Karbo,
6 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Baconstekt torsk, jordskokkskum og eple/løk ragu har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Baconstekt torsk, jordskokkskum og eple/løk ragu er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 3 lesere
Lesere:
8231 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Baconstekt torsk. jordskokkskum og eple/løk ragu!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 161.04 | 786.52 | Kcal |
Protein | 5.82 | 28.42 | gram |
Karbohydrat | 4.40 | 21.49 | gram |
Kostfiber | 0.95 | 4.64 | gram |
Fett | 13.14 | 64.18 | gram |
Mettet fett | 4.99 | 24.37 | gram |
Salt | 1.36 | 6.65 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.41 | Kr 31.31 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 954 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 10,92 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær torskefileten i stykker à 100 gr. Legg bacon på den ene siden av fisken og rull sammen. Stekes på baconsiden i varm stekepanne med solsikkeolje. Bakes deretter i ovnen på 150 grader (til en kjernetemperatur på 42 grader).
Jordskokkene skrelles og deles opp i terninger. Fres deretter jordskokker og sjalottløk raskt i en kjele. Hell på fløte, melk og kyllingbuljong. La det koke til jordskokkene er møre. Miks suppen med en stavmikser. Siles gjennom i en fil sil. Miks til slutt inn smøret med stavmikser og smak til med salt og pepper.
Løken kuttes i tynne strimler. Freses i solsikkeolje til den er myk.
Riv skrelte epler på rivjern og tilsett i pannen. Når eplene er i, må det ikke koke! Smak til med salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gilde
(Intern: 24578)
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-12-27
Oppdatert dato:2007-12-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift