Baconstekt torsk. jordskokkskum og eple/løk ragu





Baconstekt torsk, jordskokkskum og eple/løk ragu oppskrift.
Fotograf: Gilde
Baconstekt torsk, jordskokkskum og eple/løk ragu inneholder 162 Kalorier, 4 g Karbo, 6 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr
Baconstekt torsk, jordskokkskum og eple/løk ragu har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Baconstekt torsk, jordskokkskum og eple/løk ragu er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
400grtorskefilet, skinn og beinfri
8skive(r)Gilde Stjernebacon

Jordskokkskum:

200grjordskokk
1stksjalottløk
1,5dlfløte
2dlmelk
1dlkyllingbuljong
50grusaltet smør

Eple/løk ragu:

2stkgul løk
2stkgrønne epler
1dlsolsikkeolje


Annonse



Næringsdeklarasjon for Baconstekt torsk. jordskokkskum og eple/løk ragu!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier162.30792.67Kcal
Protein5.9228.91gram
Karbohydrat4.4021.49gram
Kostfiber0.934.54gram
Fett13.2464.66gram
Mettet fett5.1625.20gram
Salt1.356.59gram
Pris på oppskriftenKr 6.41Kr 31.31Kroner
Hele oppskriften veier1 954 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær torskefileten i stykker à 100 gr. Legg bacon på den ene siden av fisken og rull sammen. Stekes på baconsiden i varm stekepanne med solsikkeolje. Bakes deretter i ovnen på 150 grader (til en kjernetemperatur på 42 grader).

Jordskokkene skrelles og deles opp i terninger. Fres deretter jordskokker og sjalottløk raskt i en kjele. Hell på fløte, melk og kyllingbuljong. La det koke til jordskokkene er møre. Miks suppen med en stavmikser. Siles gjennom i en fil sil. Miks til slutt inn smøret med stavmikser og smak til med salt og pepper.

Løken kuttes i tynne strimler. Freses i solsikkeolje til den er myk.
Riv skrelte epler på rivjern og tilsett i pannen. Når eplene er i, må det ikke koke! Smak til med salt og pepper.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gilde
(Intern: 24578)
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-12-27
Oppdatert dato:2007-12-27
Lesere: 6222 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sprøstekte torsketunger på toast.Sprøstekte torsketunger på toast.
Denne retten har 209,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,47 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,72.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Torskerullade med skalldyrfyll.Torskerullade med skalldyrfyll.
Denne retten har 85,85 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,51 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Torskekanapeer med tapenade og sprøstekt spekeskinke.Torskekanapeer med tapenade og sprøstekt spek.
Denne retten har 193,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,91 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Baconstekt torsk, jordskokkskum og eple/løk ragu.Baconstekt torsk, jordskokkskum og eple/løk r.
Denne retten har 162,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,24 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,41.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.