Fransk harepostei inneholder
151 Kalorier,
0 g Karbo,
18 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Fransk harepostei har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fransk harepostei er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fransk harepostei!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 150.80 | 363.93 | Kcal |
Protein | 18.32 | 44.21 | gram |
Karbohydrat | 0.20 | 0.48 | gram |
Kostfiber | 0.08 | 0.19 | gram |
Fett | 7.13 | 17.21 | gram |
Mettet fett | 2.05 | 4.95 | gram |
Alkohol | 1.77 % | | | |
Salt | 1.53 | 3.69 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 22.86 | Kr 55.17 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 448 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,53 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Mal kjøttet en gang. Bruk helst grov hullsleiv. Bland det malte kjøttet med medisterdeigen. Arbeid inn krydder og konjakk.
Stek prøve-kake med tynne spekkskiver. Hell kjøttfarsen i.
Legg to laurbærblad oppå farsen og dekk med spekkskiver. Drypp mer konjakk over spekket.
Legg lokk på fatet og stek posteien ved 150 C i vannbad til den er stivnet, ca 2 timer.
Lag buljonggelé etter anvisningen på pakken. Hell geleen over posteien.
Avkjøl posteien helt og oppbevar den kjølig.
Server hareposteien kald med pickles, ristet sopp samt brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8167)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Smårett
Land:
Frankrike
Innlagt dato:2003-04-23
Oppdatert dato:2003-04-23
Lesere:
4848 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.