Kabaret med fiskepudding og reker inneholder
76 Kalorier,
4 g Karbo,
10 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Kabaret med fiskepudding og reker har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr, Soya, Spor-av-skalldyr, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kabaret med fiskepudding og reker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 5 lesere
Lesere:
27871 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kabaret med fiskepudding og reker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 76.11 | 117.72 | Kcal |
Protein | 9.96 | 15.40 | gram |
Karbohydrat | 4.25 | 6.57 | gram |
Kostfiber | 0.86 | 1.33 | gram |
Fett | 1.95 | 3.02 | gram |
Mettet fett | 0.57 | 0.88 | gram |
Salt | 0.83 | 1.28 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.39 | Kr 8.34 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 237 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 22,33 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skyll en form som tar ca. 1,8 liter med kaldt vann. Lag først buljonggeléen som anvist på pakken og avkjøl den. Del fiskepuddingen i biter og hardkokte egg i skiver. La aspargesen renne godt av seg. Legg alle ingrediensene i et pent mønster langs kanten av formen og fyll formen. Slå avkjølt buljonggelé over til alt er godt dekket. Sett aspiken til avkjøling i kjøleskapet minst 4 timer, gjerne til neste dag.
Hvelv kabareten opp på serveringsfat. Dypp formen i litt varmt vann for å få den til å slippe. Pynt med tomatbåter rundt kabareten.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Elsa's hjemmeside
(Intern: 16220)
Kategori:
Pålegg
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-11-05
Oppdatert dato:2003-11-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift