Fotograf:Rosemarie Rodriguez En oppskrift hvor utgangspunktet ble veldig forandret. Men absolutt til det bedre. Tips er rett og slett bacon, egg, fløte og frisk spinat.
Denne kan lages uten poteter om ønskelig. Og man kan og bruke melk istedenfor fløte.
Skrell potetene, og riv dem grovt direkte ned i buljongen. Riv løken fint, og la alt koke i ca 15 min. Ha i spinat og fløte, la koke noen minutter, men spar noen av spinat bladene som tilsettes etter pisking.
Pisk suppen kraftig med en stavmikser og tilsette de siste spinatbladene i biter.
Smak til med salt og pepper om nødvendig og smelt ned ett par smørklatter.
Ved servering legges egg i tallerkene og det drysses over stekt bacon på suppen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matoppskrift.no
(Intern: 7133)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Suppe Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2015-11-29
Oppdatert dato:2015-11-29