Farsert fasan Belle meunière





Farsert fasan Belle meunière inneholder 178 Kalorier, 7 g Karbo, 16 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Farsert fasan Belle meunière har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-fisk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Farsert fasan Belle meunière er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1stkfasan, 1-1 1/2 kg
1tssalt
1krmpepper
100grmargarin eller smør

Fyll:

Ca 3,5skive(r)loff uten skorpe
1stk liteløk
Ca 2,5sspersille, hakket
100grrøkt skinke
4ssmelk eller fløte
50grleverpostei, ovnsbakt
0,5tssalt
1krmkrydderpepper




Næringsdeklarasjon for Farsert fasan Belle meunière!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier177.62544.03Kcal
Protein15.6347.87gram
Karbohydrat7.1922.02gram
Kostfiber0.601.84gram
Fett9.4628.97gram
Mettet fett2.206.74gram
Salt1.153.54gram
Pris på oppskriftenKr 15.81Kr 48.42Kroner
Hele oppskriften veier1 225 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fjern innmaten, skyll og tørk godt av fasanen. Gni den inn med salt og pepper inn- og utvendig.

Tilbered fyllet. Bland brød, løk og persille i en kjøkkenmaskin. Skjær skinken i fine små terninger for hånd. Tilsett terningene, væsken og leverposteien og krydre med salt og pepper. Bland til en jevn farse.

Fyll fuglen med farsen. Lukk åpningen med tannstikkere. Bind opp fuglen.

Smør en ildfast form med 2 ss matfett. Legg i fasanen og dekk den med skiver av resten av matfettet. Stek fuglen på nederste rist i ovnen ved 175 C i ca 50 minutter eller til kjøttet er mørt. Kjenn etter ved å stikke en stekenål i lårkjøttet.

Øs over kraft noen ganger under stekingen.

Skjær opp fuglen og server med en grønn salat og råstekte poteter. Fyllet moses i sjyen og serveres som saus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8046)
Kategori: Ovnsrett
Land: Frankrike
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Lesere: 6102 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.