Farsert fasan Belle meunière



Farsert fasan Belle meunière inneholder 168 Kalorier, 7 g Karbo, 16 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Farsert fasan Belle meunière har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-fisk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Farsert fasan Belle meunière er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 7346 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1stkfasan, 1-1 1/2 kg
1tssalt
1krmpepper
100grmargarin eller smør

Fyll:

Ca 3,5skive(r)loff uten skorpe
1stk liteløk
Ca 2,5sspersille, hakket
100grrøkt skinke
4ssmelk eller fløte
50grleverpostei, ovnsbakt
0,5tssalt
1krmkrydderpepper




Næringsdeklarasjon for Farsert fasan Belle meunière!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier167.96514.44Kcal
Protein15.8048.39gram
Karbohydrat7.2722.27gram
Kostfiber0.762.33gram
Fett8.2425.24gram
Mettet fett2.066.31gram
Salt1.143.49gram
Pris på oppskriftenKr 15.81Kr 48.42Kroner
Hele oppskriften veier1 225 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo17,31 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Fjern innmaten, skyll og tørk godt av fasanen. Gni den inn med salt og pepper inn- og utvendig.

Tilbered fyllet. Bland brød, løk og persille i en kjøkkenmaskin. Skjær skinken i fine små terninger for hånd. Tilsett terningene, væsken og leverposteien og krydre med salt og pepper. Bland til en jevn farse.

Fyll fuglen med farsen. Lukk åpningen med tannstikkere. Bind opp fuglen.

Smør en ildfast form med 2 ss matfett. Legg i fasanen og dekk den med skiver av resten av matfettet. Stek fuglen på nederste rist i ovnen ved 175 C i ca 50 minutter eller til kjøttet er mørt. Kjenn etter ved å stikke en stekenål i lårkjøttet.

Øs over kraft noen ganger under stekingen.

Skjær opp fuglen og server med en grønn salat og råstekte poteter. Fyllet moses i sjyen og serveres som saus.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8046)
Kategori: Ovnsrett
Land: Frankrike
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.