Farsert fasan Belle meunière inneholder
168 Kalorier,
7 g Karbo,
16 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Farsert fasan Belle meunière har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-fisk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Farsert fasan Belle meunière er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7346 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Farsert fasan Belle meunière!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 167.96 | 514.44 | Kcal |
Protein | 15.80 | 48.39 | gram |
Karbohydrat | 7.27 | 22.27 | gram |
Kostfiber | 0.76 | 2.33 | gram |
Fett | 8.24 | 25.24 | gram |
Mettet fett | 2.06 | 6.31 | gram |
Salt | 1.14 | 3.49 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 15.81 | Kr 48.42 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 225 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 17,31 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Fjern innmaten, skyll og tørk godt av fasanen. Gni den inn med salt og pepper inn- og utvendig.
Tilbered fyllet. Bland brød, løk og persille i en kjøkkenmaskin. Skjær skinken i fine små terninger for hånd. Tilsett terningene, væsken og leverposteien og krydre med salt og pepper. Bland til en jevn farse.
Fyll fuglen med farsen. Lukk åpningen med tannstikkere. Bind opp fuglen.
Smør en ildfast form med 2 ss matfett. Legg i fasanen og dekk den med skiver av resten av matfettet. Stek fuglen på nederste rist i ovnen ved 175 C i ca 50 minutter eller til kjøttet er mørt. Kjenn etter ved å stikke en stekenål i lårkjøttet.
Øs over kraft noen ganger under stekingen.
Skjær opp fuglen og server med en grønn salat og råstekte poteter. Fyllet moses i sjyen og serveres som saus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8046)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Frankrike
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.