Fotograf:Rosemarie Pettersen Rett og slett en skikkelig skive med leverpostei ++. Vi pleier å bruke den ovnsbakte med pepper fra Mills. Rødbeter og sylteagurk gir bare ekstra god smak her og bacon topper det hele.
Oppskriften inneholder 245 Kalorier, 17 g Karbo, 9 g Protein og 15 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-fisk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stek evt bacon først.
Legg 2 brødskiver på en tallerken. Smør med smør og fordel på reven salat, leverpostei, agurk og rødbeter. Bacon på toppen og dryss over vårløk og pepper.
Til slutt legger du de 2 andre skivene over og så er det bare å gomle ivei. Denne kan jo også spises uten den skiven på toppen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 34404)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Smørbrød Innlagt dato:2018-11-07
Oppdatert dato:2018-11-07