Fotograf:Per Sollerman Brød med ost og skinke er en evig klassiker hos både unge og gamle. Med urteaioli smaker den enda bedre! Server den som en dobbel blings eller som et morsomt brødspyd.
Oppskriften inneholder 130 Kalorier, 11 g Karbo, 7 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Urteaioli: Finhakk fersk basilikum og persille. Ha urter og lettmajones i en skål og bland sammen. Smak til med sitron, salt og pepper.
Oppskrift på urteaioli helt fra bunnen av
Brødspyd: Smør urteaioli på den ene skiven. Legg på ost, skinke og salatblader. Legg den andre skiven oppå til en dobbel blings.
Del opp blingsen i fire like store deler og fordel de på to trepinner. Tre på cherrytomater på spydene, en i midten av bitene og en på hver ende.
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Brodogkorn.no
(Intern: 33241)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Smørbrød Innlagt dato:2017-08-19
Oppdatert dato:2021-01-02