Fotograf:
Kylling.no
Brød med egg og bacon inneholder
164 Kalorier,
13 g Karbo,
7 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Brød med egg og bacon har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Brød med egg og bacon er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
12102 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Brød med egg og bacon!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 164.45 | 363.75 | Kcal |
Protein | 7.33 | 16.21 | gram |
Karbohydrat | 12.97 | 28.69 | gram |
Kostfiber | 1.26 | 2.79 | gram |
Fett | 8.97 | 19.84 | gram |
Mettet fett | 3.72 | 8.23 | gram |
Salt | 0.75 | 1.66 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.77 | Kr 12.76 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 221 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 31,54 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dekk en brødskive med salatblad. Legg på et “smilende egg”, egg som er kokt i 6-8 minutter. Pynt med tomat, stekt bacon og asparges.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 3678)
Tilberedningstid:
1-10 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Smørbrød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-03-19
Oppdatert dato:2019-01-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift