Sherryeddik

Bilde av Sherryeddik.

Næringsinnhold ikke registrert


Annonse




Fakta om Sherryeddik.

Eddiken, også kalt xereseddik, har navn etter den spanske sherry den blir fremstilt av. Sherryeddik blir modnet lenge på fat og har en vakker karamellfarge. Hvis den er pasteurisert kan den holde uendelig lenge


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Sherryeddik.

Den blir brukt i vinaigretter og passer fint sammen med valnøttolje.


Innlagt dato
Oppdatert dato
09.08.2017
Hovedgruppe
Urter. krydder og smakstilsetninger
Undergruppe
Eddik og eddikmarinader
Karakter (Snitt)
4,5 poeng satt av 2 brukere.
Besøk
7778





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Sherryeddik som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Skrei Bourgogne5.2165,8913,855,13,127,55
Skrei Bourgogne5.2165,8913,855,13,127,55
Glasert andebryst4.2165,29,3213,077,0327,32
Stekt hjortefilet4.292,262,556,836,0916,85
Kanin - Salmorejo5120,196,3310,761,1814,24
Ovnsbakt Norsk Kveite med sherry og grønnsaker3.5100,335,126,755,919,6
Salat med squash, tomater og ost3119,1910,352,072,046,19
Spansk skalldyrsalat393,94,911,071,167,49
Gazpacho2.568,713,831,266,544,58
Spansk salat3175,056,519,8917,9510,24
Makaroni og Jarlsberg (med brasert oksebog)3147,446,6811,4810,076,78
Krydret varm sildesalat3250,5322,2710,511,528,16
Kylling med ruccula, løvetann og bønner3144,167,2211,57,778,59
Ovnsristede løk med spekeskinke369,112,974,924,836,48
Potetsalat med paprika og timian392,682,261,7615,342,2


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Sherryeddik med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.