Oppskrift | Poeng | KCAL | Fett | Protein | Karbo | Pris |
---|---|---|---|---|---|---|
Skrei Bourgogne | 5.2 | 165,89 | 13,85 | 5,1 | 3,12 | 7,55 |
Skrei Bourgogne | 5.2 | 165,89 | 13,85 | 5,1 | 3,12 | 7,55 |
Glasert andebryst | 4.2 | 165,2 | 9,32 | 13,07 | 7,03 | 27,32 |
Stekt hjortefilet | 4.2 | 92,26 | 2,55 | 6,83 | 6,09 | 16,85 |
Kanin - Salmorejo | 5 | 120,19 | 6,33 | 10,76 | 1,18 | 14,24 |
Ovnsbakt Norsk Kveite med sherry og grønnsaker | 3.5 | 100,33 | 5,12 | 6,75 | 5,91 | 9,6 |
Salat med squash, tomater og ost | 3 | 119,19 | 10,35 | 2,07 | 2,04 | 6,19 |
Spansk skalldyrsalat | 3 | 93,9 | 4,9 | 11,07 | 1,16 | 7,49 |
Gazpacho | 2.5 | 68,71 | 3,83 | 1,26 | 6,54 | 4,58 |
Spansk salat | 3 | 175,05 | 6,51 | 9,89 | 17,95 | 10,24 |
Makaroni og Jarlsberg (med brasert oksebog) | 3 | 147,44 | 6,68 | 11,48 | 10,07 | 6,78 |
Krydret varm sildesalat | 3 | 250,53 | 22,27 | 10,51 | 1,52 | 8,16 |
Kylling med ruccula, løvetann og bønner | 3 | 144,16 | 7,22 | 11,5 | 7,77 | 8,59 |
Ovnsristede løk med spekeskinke | 3 | 69,11 | 2,97 | 4,92 | 4,83 | 6,48 |
Potetsalat med paprika og timian | 3 | 92,68 | 2,26 | 1,76 | 15,34 | 2,2 |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Helios eplecidereddik | 75 | 17,92 | 0,1 | 0,1 | 0,4 |
Il Torrione Balsamico Vineddik | 353 | 84,36 | 0 | 0,6 | 21,7 |
Druvan rødvinseddik | 80 | 19,12 | 0 | 0 | 6 |
Urtekram balsamicoeddik 250 ml | 262 | 62 | 0 | 0,5 | 15 |
Druvan hvitvinseddik | 80 | 19,12 | 0 | 0 | 6 |
Blue Dragon Japansk Risvineddik | 78 | 18,64 | 0,1 | 0,2 | 0,9 |
Eddik, 7 % | 17 | 4 | 0 | 0,4 | 0,6 |
Eplecidereddik | 17 | 4 | 0 | 0,4 | 0,6 |
Sticky Fingers sriracha vinaigrette | 1342 | 320,73 | 29 | 1,2 | 14 |
Il Torrione Crema di Balsamico BBQ | 780 | 186,42 | 1 | 2 | 41,4 |
Helios eplecidereddik 33 cl | 75 | 17,92 | 0,1 | 0,1 | 0,4 |
Idun eddik brun 7 prosent | 17 | 4 | 0 | 0,4 | 0,6 |
Eldorado Balsamico Glace | 967 | 231,11 | 0 | 1,1 | 53 |
Idun eddik klar 7 prosent | 17 | 4 | 0 | 0,4 | 0,6 |
Il Torrione Balsamico Vineddik lagret | 686 | 163,95 | 0 | 0,7 | 41,1 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.