Glasert andebryst



Glasert andebryst inneholder 165 Kalorier, 7 g Karbo, 13 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Glasert andebryst har beregnet å ha følgende allergener Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Glasert andebryst er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 4 lesere
Lesere: 14748 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
2stkandebryst
1stkrød søtpotet, ca 400 g
2ssripsgele
2ssripsgele
1tssterk chilisaus
1sssherryeddik
50grsmeltet smør
grovt salt
1dashsvart pepper




Næringsdeklarasjon for Glasert andebryst!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier165.20711.35Kcal
Protein13.0756.28gram
Karbohydrat7.0330.27gram
Kostfiber0.461.98gram
Fett9.3240.13gram
Mettet fett4.4719.25gram
Salt0.301.31gram
Pris på oppskriftenKr 27.32Kr 117.64Kroner
Hele oppskriften veier861 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo17,02 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skjær snitt i skinnsiden av andebrystet med ca 2,5 cm mellomrom. Gni slat og pepper inn i skinnet og snittene. Varm grillen, og sett grillplaten slik at avstanden til elementet blir ca 7, 5 - 10 cm.

Vask søtpoteten og skjær den i 1 cm tykke skiver. Kast de runde endene.

Grill kjøttet, start med skinnsiden opp i 5 minutter, deretter kjøttsiden opp i 8-10 minutter, avhengig av hvor godt stekt du vil ha kjøttet.

Bland ripsgelé, chilisaus og sherryeddik i en ildfast bolle i vannbad. Rør godt så alt blander seg etter hvert som geleen smelter.

Ta ut grillplaten, legg andebrystene med skinnsiden opp og pensle dem med glasuren. Sett dem under grillen igjen i 2-3 minutter til glasuren er karamellisert. Legg andebrystene på serveringsfat og hold dem varme.

Pensle potetskivene med smeltet smør, og legg dem på grillplaten. Dryss over grovt salt og pepper, og sett dem inn 1 rille høyere enn andebrystene.

Stek potetene i 4-5 minutter på hver side til de er myke. Ha på mer smør, salt og pepper når du snur dem.

Skjær andebrystene i skiver og server dem med grillete søtpoteter og en frisk grønn salat.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7971)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Grillmat
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-21
Oppdatert dato:2003-04-21


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.