Glasert andebryst inneholder
165 Kalorier,
7 g Karbo,
13 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Glasert andebryst har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Glasert andebryst er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 4 lesere
Lesere:
14748 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Glasert andebryst!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 165.20 | 711.35 | Kcal |
Protein | 13.07 | 56.28 | gram |
Karbohydrat | 7.03 | 30.27 | gram |
Kostfiber | 0.46 | 1.98 | gram |
Fett | 9.32 | 40.13 | gram |
Mettet fett | 4.47 | 19.25 | gram |
Salt | 0.30 | 1.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 27.32 | Kr 117.64 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 861 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 17,02 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær snitt i skinnsiden av andebrystet med ca 2,5 cm mellomrom. Gni slat og pepper inn i skinnet og snittene. Varm grillen, og sett grillplaten slik at avstanden til elementet blir ca 7, 5 - 10 cm.
Vask søtpoteten og skjær den i 1 cm tykke skiver. Kast de runde endene.
Grill kjøttet, start med skinnsiden opp i 5 minutter, deretter kjøttsiden opp i 8-10 minutter, avhengig av hvor godt stekt du vil ha kjøttet.
Bland ripsgelé, chilisaus og sherryeddik i en ildfast bolle i vannbad. Rør godt så alt blander seg etter hvert som geleen smelter.
Ta ut grillplaten, legg andebrystene med skinnsiden opp og pensle dem med glasuren. Sett dem under grillen igjen i 2-3 minutter til glasuren er karamellisert. Legg andebrystene på serveringsfat og hold dem varme.
Pensle potetskivene med smeltet smør, og legg dem på grillplaten. Dryss over grovt salt og pepper, og sett dem inn 1 rille høyere enn andebrystene.
Stek potetene i 4-5 minutter på hver side til de er myke. Ha på mer smør, salt og pepper når du snur dem.
Skjær andebrystene i skiver og server dem med grillete søtpoteter og en frisk grønn salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7971)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-21
Oppdatert dato:2003-04-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.