Kanin - Salmorejo inneholder
120 Kalorier,
1 g Karbo,
11 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Kanin - Salmorejo har ingen allergener
Kanin - Salmorejo er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere:
8421 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kanin - Salmorejo!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 120.19 | 411.95 | Kcal |
Protein | 10.76 | 36.88 | gram |
Karbohydrat | 1.18 | 4.04 | gram |
Kostfiber | 0.45 | 1.54 | gram |
Fett | 6.33 | 21.70 | gram |
Mettet fett | 1.44 | 4.94 | gram |
Alkohol | 2.08 % | | | |
Salt | 0.25 | 0.86 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.24 | Kr 48.81 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 371 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,92 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg kaninkjøttet i en bolle. Tilsett vin, eddik og urter og bland det lett sammen. Dekk til og la kjøttet ligge i marinaden i noen timer eller over natten.
Tørk kaninkjøttet, ta vare på marinaden. Varm oljen i en dyp stekepanne eller en gryte. Tilsett kjøttet og stek det på alle sider til det er gyllenbrunt. Tørk godt av stykkene. Stek deretter løken til den så vidt har fått farge.
Ta opp løken fra pannen og ha i chili, hvitløk og paprika. La det frese i 1 min. Tilsett marinaden og buljong og krydre lett.
Legg kaninkjøttet i pannen igjen sammen med løken. La det koke opp, skru ned varmen og la det syde under lokk i 45 min til kaninkjøttet er mørt. Salmorejo kan serveres pyntet med frisk persille hvis du ønsker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6516)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Spania
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-11
Oppdatert dato:2003-04-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.