Kanin - Salmorejo



Kanin - Salmorejo inneholder 120 Kalorier, 1 g Karbo, 11 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Kanin - Salmorejo har ingen allergener
Kanin - Salmorejo er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere: 8421 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
650grkaninkjøtt
3dlhvitvin, tørr
1sssherry-vineddik
frisk oregano
2stklaurbærblad
6ssolivenolje
175grhele småløk uten skall
1stkrød chilipepper, renset og finhakket
4feddhvitløkfedd, skåret i tynne skiver
2tspaprika
1,5dlhønsebuljong
1dashsalt
malt svart pepper




Næringsdeklarasjon for Kanin - Salmorejo!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier120.19411.95Kcal
Protein10.7636.88gram
Karbohydrat1.184.04gram
Kostfiber0.451.54gram
Fett6.3321.70gram
Mettet fett1.444.94gram
Alkohol2.08 %
Salt0.250.86gram
Pris på oppskriftenKr 14.24Kr 48.81Kroner
Hele oppskriften veier1 371 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo3,92 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Legg kaninkjøttet i en bolle. Tilsett vin, eddik og urter og bland det lett sammen. Dekk til og la kjøttet ligge i marinaden i noen timer eller over natten.

Tørk kaninkjøttet, ta vare på marinaden. Varm oljen i en dyp stekepanne eller en gryte. Tilsett kjøttet og stek det på alle sider til det er gyllenbrunt. Tørk godt av stykkene. Stek deretter løken til den så vidt har fått farge.

Ta opp løken fra pannen og ha i chili, hvitløk og paprika. La det frese i 1 min. Tilsett marinaden og buljong og krydre lett.

Legg kaninkjøttet i pannen igjen sammen med løken. La det koke opp, skru ned varmen og la det syde under lokk i 45 min til kaninkjøttet er mørt. Salmorejo kan serveres pyntet med frisk persille hvis du ønsker.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6516)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Spania
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-11
Oppdatert dato:2003-04-11


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.