Fotograf:
Melk.no
17.Mai Pavlova inneholder
209 Kalorier,
25 g Karbo,
3 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
17.Mai Pavlova har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
17.Mai Pavlova er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 6 lesere
Lesere:
11573 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i 17.Mai Pavlova med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 209.29 | 3 884.42 | 388.44 | Kcal |
Protein | 2.65 | 49.18 | 4.92 | gram |
Karbohydrat | 25.09 | 465.67 | 46.57 | gram |
Kostfiber | 0.34 | 6.31 | 0.63 | gram |
Fett | 10.85 | 201.38 | 20.14 | gram |
Mettet fett | 6.84 | 126.95 | 12.70 | gram |
Salt | 0.10 | 1.88 | 0.19 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.60 | Kr 85.38 | Kr 8.54 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 856 totalt | 1 856 pr porsj | 186 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 47,95 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
stykker
I stekeovn: Forvarmes til 250 °C, senkes til 100 °C stekes i ca 1 time
Tegn opp sirkel på 26 cm i diameter på et bakeparir. Visp eggehvitene til hard skum i en helt ren bolle. Ha i eddiken mens du visper. Tilsett sukker, maisenamel og vaniljesukker litt etter litt i eggehvitene mens du fortsatt visper.
Når massen er blank og smidig har du den på bakepapiret, innenfor sirkelen. Sett platen nederst i ovnen og senk varmen fra 250 grader til 100 grader.
Stek bunnen. Marengesen er sprø på yttersiden og myk inni. La den avkjøles og flytt den forsiktig over på fat. Rett før servering vispes fløten tilsatt sukker til krem og blandes med vaniljekrem.
Pynt med rikelig med bær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 26462)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-09-23
Oppdatert dato:2009-09-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift