Fotograf:
Irene Tonheim
Otellokake med Vaniljekrem og Firkløver inneholder
243 Kalorier,
33 g Karbo,
6 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Otellokake med Vaniljekrem og Firkløver har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Otellokake med Vaniljekrem og Firkløver er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
8012 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Otellokake med Vaniljekrem og Firkløver med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 242.51 | 4 607.69 | 287.98 | Kcal |
Protein | 6.35 | 120.65 | 7.54 | gram |
Karbohydrat | 32.65 | 620.35 | 38.77 | gram |
Kostfiber | 0.82 | 15.58 | 0.97 | gram |
Fett | 9.43 | 179.17 | 11.20 | gram |
Mettet fett | 4.48 | 85.12 | 5.32 | gram |
Salt | 0.17 | 3.14 | 0.20 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.73 | Kr 108.87 | Kr 6.80 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 900 totalt | 1 900 pr porsj | 119 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 53,85 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
stykker
Bland Vaniljekrem med litt pisket krem. Del sukkerbrødbunnen i tre deler. Legg så nederste delen på et kakefat og dynk kakebunnen med litt melk.
Så legger du på et lag med vaniljekrem før du plasserer neste lag med kakebunn som du dynker med litt melk. Så legger du på nok et lag med vaniljekrem før du legger siste lag med kakebunn på toppen.
Dynk toppen også med litt melk. Så tar du litt vann i en kjele og legger firkløveren oppi og lar det smelte på svak varme under omrøring.
Når sjokoladen er smeltet blander du i litt melis til den smeltet firkløveren er blitt passe tykk. Til slutt smøres firkløveren utover toppen av kaken. Håper det smaker!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Irene Tonheim
(Intern: 26909)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-03-20
Oppdatert dato:2010-03-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift