Forvarm stekeovnen til 170 °C, over og undervarme. Kle bunnen pa° en springform (26 cm) med bakepapir. Smør og strø kantene med hvetemel. Dunk av overflødig mel.
1. Pisk stiv eggedosis av egg og sukker.
2. Sikt over mel og bakepulver, vend forsiktig inn med slikkepott.
3. Hell røra i formen, stek pa° nest nederste rille ca. 30 - 40 min. til sukkerbrødet er gyllent og g jennomstekt. Dekk evt. til med bakepapir mot slutten av stekingen. Avkjøl sukkerbrødet et par minutter i formen, hvelv pa° bakerist og la bunnen avkjøles opp ned i formen til den er helt kald.
4. Skjær ut sma° kakebunner (bruk et lite kjøkkenglass som mal). Del i to pa° midten, dynk bunn og topp.
5. Pisk stiv krem av fløte, sukker og vaniljesukker. Fyll kakene med et tynt lag lemoncurd, litt krem og friske bringebær delt i to.
6. Fordel et jevnt litt tykt lag med krem pa° og rundt kakene. Pynt med jordbær delt i skiver, friske bla°bær og bringebær. Pynt med flagg.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Regal
(Intern: 36748)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker Innlagt dato:2022-12-09
Oppdatert dato:2022-12-09