Napoleonskake



Napoleonskake oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
Napoleonskake ser kanskje skremmende ut å lage selv, men med ferdig butterdeig og vaniljekrem er det enklere enn det ser ut til!

Oppskriften inneholder 220 Kalorier, 11 g Karbo, 3 g Protein og 18 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Napoleonskake er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2840 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Bunn

4plate(r)butterdeig

Fyll

400grvaniljekrem
3dlkremfløte
2plate(r)gelatin

Glasur

melis
vann
Noen dråper romessens eller 1 ss ekte rom




Kalorier og næringsinnhold i Napoleonskake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier219.981 548.66193.58Kcal
Protein3.1221.962.75gram
Karbohydrat11.4380.4710.06gram
Kostfiber0.070.490.06gram
Fett17.96126.4415.80gram
Mettet fett11.5581.3110.16gram
Salt0.090.630.08gram
Pris på oppskriftenKr 5.04Kr 35.48Kr 4.44.-
Hele oppskriften veier704 totalt704 pr porsj88 pr stk gram
Energiprosent fra karbo20,78 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 kaker

Tin frosne butterdeigsplater i 15-20 minutter under et klede. Kna deigen sammen og la den hvile litt. Kjevle deigen 1-2 mm tykk på en stekeplate kledd med bakepapir og prikk godt med en gaffel. La deigen hvile i en halvtime.
Stek deigen midt i ovnen på 210°C i 15-20 minutter, eller til bunnen har fått en gyllen farge. Avkjøl før du deler bunnene i to like store firkantede deler.

Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann. Pisk en lett kremfløte og bland inn ca. 400 g vaniljekrem. Press vannet ut av gelatinplatene, smelt de i 2 ss kokende vann. Rør gelatinen inn i kremen. Ha litt av vaniljekremen i gelatinen før du blander alt inn i resten av kremen.
Stryk kremen utover den ene bunnen. Legg på den andre bunnen med undersiden opp.

Bland sammen melis og vann til en passe fast glasur. Smak til med rom eller romessens. Stryk glasuren utover kaken i et jevnt lag. Sett kaken i kjøleskapet i minst 1 time slik at kremen får satt seg og glasuren stivner.

Bruk en skarp brødkniv og skjær kaken forsiktig opp i passe store stykker.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 33760)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kaker
Innlagt dato:2018-03-14
Oppdatert dato:2018-03-14


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Mini Pavlova med vaniljekrem og bær.Mini Pavlova med vaniljekrem og bær.
Denne retten har 211,8 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,03 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,82 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Morsdagshjerte.Morsdagshjerte.
Denne retten har 253,79 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,26.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sommerkake 1.Sommerkake 1.
Denne retten har 259,12 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,86 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,85.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bryllupskake 2.Bryllupskake 2.
Denne retten har 354,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,5 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,17.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Vektens kake 24. september - 23. oktober.Vektens kake 24. september - 23. oktober.
Denne retten har 352,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,87 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,85.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Barnas 17. mai - kake.Barnas 17. mai - kake.
Denne retten har 272,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 36,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,26.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Påskekake med mandarinpannacotta.Påskekake med mandarinpannacotta.
Denne retten har 270,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,39 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pavlova med sukrin.Pavlova med sukrin.
Denne retten har 138,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,98 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,94 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Karamellkake med karamellkrem.Karamellkake med karamellkrem.
Denne retten har 293,46 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kokosmousse på sjokoladebunn med appelsinkrem.Kokosmousse på sjokoladebunn med appelsinkrem.
Denne retten har 320,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,07.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Vårlig festkake.Vårlig festkake.
Denne retten har 262,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,04 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,94.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Marsipankake med kremfløte og jordbær.Marsipankake med kremfløte og jordbær.
Denne retten har 274,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,67 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,05 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,2.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Marsipankake med vaniljekrem og jordbær.Marsipankake med vaniljekrem og jordbær.
Denne retten har 329,56 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 36,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,01.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Påskespeilegg.Påskespeilegg.
Denne retten har 191,46 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,95 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,56.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bløtkake med friske bær.Bløtkake med friske bær.
Denne retten har 217,61 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.