Gelatin, plater/pulver

Bilde av Gelatin, plater/pulver.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Gelatin, plater/pulver

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1459 kilojoule
Kcal 343 kalorier
Protein 85.6 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 0.1 gram
Mettet fett 0.1 gram



Annonse




Fakta om Gelatin, plater/pulver.

Gelatin er en fargeløs, luktløs og smakløs proteinsubstans som utvinnes av ben og visse sorter tang (agaragar, alginater), og er å få som pulver og som gjennomsiktige plater. Gelatin må først bløtes i kaldt vann og deretter løses opp i kokende vann før den blandes i matretten.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Gelatin, plater/pulver.

Gelatin blir brukt i kalde desserter, geleer og i fabrikkproduserte søtsaker.


Innlagt dato
Oppdatert dato
19.05.2022
Hovedgruppe
Urter. krydder og smakstilsetninger
Undergruppe
Diverse ingredienser
Kilde til Næringsdata
Knut Pettersen
Karakter (Snitt)
4,22 poeng satt av 32 brukere.
Besøk
37444





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Gelatin som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Dronning Maud - pudding4.9286,2325,957,295,886,17
Dronning Maud dessert5.2329,6426,054,2117,738,96
Dronning maud-fromasj5.2352,4328,364,6917,128,14
Kvæfjordkake4.8269,0613,35,4831,373,69
Pannacotta4.3358,0331,472,5816,127,94
Skumkake5.1283,0405,8964,873,96
Sylterull4.6375,0535,1714,110,4212,28
Daimkake 24.7376,0923,835,8833,846,49
Pannacotta med bærmousse4.2271,2324,532,0610,296,74
Mørk hemmelighet4.9257,1518,374,3518,035,86
Mørk hemmelighet4.9257,1518,374,3518,035,86
Sjokolade Mousse4115,12,85,1416,1418,76
Gammeldags Måneskinnspudding4.9267,9420,425,7915,165,27
Mokkafromasj 25.1317,2123,115,4821,36,48
Kokosbollekake5.3355,8114,474,7851,074,87


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Gelatin, plater/pulver med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Idun Romessens00000

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.