| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 286.23 | 355.15 | Kcal |
| Protein | 7.29 | 9.05 | gram |
| Karbohydrat | 5.88 | 7.30 | gram |
| Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
| Fett | 25.95 | 32.20 | gram |
| Mettet fett | 15.15 | 18.80 | gram |
| Salt | 0.18 | 0.22 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 6.17 | Kr 7.66 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 496 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 8,21 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Créme Brûlée 2.
Riskrem 1.
Champagnepannacotta.
Fløterand.
Polkagrispannacotta.
Karamellpudding.
Karamellpudding 9.
Irenes søte fristelser.
Vannbakkels med råkrem og bær.
Blåbær-brulée.
Creme catalan 2.
Appelsinfromasj 3.
Mokkamousse 5.
Creme brulee 5.
Krumkaker med bærkrem.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.