| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 233.58 | 284.33 | Kcal |
| Protein | 3.31 | 4.03 | gram |
| Karbohydrat | 19.49 | 23.72 | gram |
| Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
| Fett | 15.82 | 19.26 | gram |
| Mettet fett | 10.02 | 12.20 | gram |
| Salt | 0.08 | 0.09 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 5.89 | Kr 7.17 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 487 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 33,37 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Marsipankake med bær og is.
Creme Catalan.
Fløterand med urter, plomme- og kvedesorbet o.
Karamellpudding 9.
Julepannacotta.
Appelsinfromasj med sukrin.
Fløterand med jordbær.
Gulab jamun.
Panna cotta med granateplesirup.
Crème brûlée til påske.
Safranpannacotta.
Blåbær-brulée.
Panna Cotta - Emilia Romagna.
Juleis med frukt- og krydderkompott.
Lun fruktsalat med marsipan.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.