| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 364.90 | 516.03 | Kcal | |
| Protein | 2.33 | 3.30 | gram | |
| Karbohydrat | 25.61 | 36.22 | gram | |
| Kostfiber | 1.02 | 1.44 | gram | |
| Fett | 27.90 | 39.46 | gram | |
| Mettet fett | 17.57 | 24.85 | gram | |
| Salt | 0.22 | 0.31 | gram | |
| Pris på oppskriften | Kr 5.86 | Kr 8.29 | Kr | .- |
| Hele oppskriften veier | 849 totalt | 141 pr porsj | pr stk | gram |
| Energiprosent fra karbo | 28,07 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Brødpudding fra Cuba.
Konjakkfromasj i kransekakeringer.
Råkrem med portvin.
Hvit sjokoladekrem og balsamicojordbær.
Karamellpudding.
Tiramisu 2.
Pannacotta med safran.
Safranpannacotta.
Crème Cassonade.
Brudens rosendessert.
Hvit sjokoladepannacotta med Muscovadomariner.
Våkenattsfromasj.
Panna cotta med gele.
Irenes søte fristelser.
Bløtkake med sviskefyll..
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.