Fotograf:
Kylling.no
Vannbakkels med bringebærfromasj inneholder
258 Kalorier,
15 g Karbo,
6 g Protein og
19 g Fett pr 100 gr
Vannbakkels med bringebærfromasj har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Vannbakkels med bringebærfromasj er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
8035 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Vannbakkels med bringebærfromasj med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 258.43 | 4 036.73 | 269.12 | Kcal |
Protein | 6.18 | 96.53 | 6.44 | gram |
Karbohydrat | 14.91 | 232.90 | 15.53 | gram |
Kostfiber | 0.59 | 9.22 | 0.61 | gram |
Fett | 19.21 | 300.06 | 20.00 | gram |
Mettet fett | 11.02 | 172.13 | 11.48 | gram |
Salt | 0.22 | 3.36 | 0.22 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.66 | Kr 72.79 | Kr 4.85 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 562 totalt | 1 562 pr porsj | 104 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 23,07 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 15
vannbakkels
Kok opp vann og smør. Tilsett mel og rør sammen. Visp sammen og tilsett ett og ett egg. Rør godt mellom hver speing. Deigen skal være så tykk at den holder formen. Sett vannbakkels med skje på bakepapir. Stek ved 200 °C i 20-25 min. Åpne ikke ovnsdøra underveis, da faller kakene lett sammen! Avkjøl på rist og skjær "hatten" av kakene.
Pisk eggedosis av egg og sukker. Bland inn pisket kremfløte. Legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann i 5 minutter. Kok opp 1/2 dl vann, ta kjelen av platen og rør inn én og én plate gelatin. Hell i oppløst gelatin i en tynn stråle under omrøring.
Ha i bringebær til slutt og bland lett. Fyll fromasjen i vannbakkelsbunnene når den såvidt begynner å stivne. Legg "hatten" på hver kake. Sett kaldt. Dryss et lett melis-slør (gjennom sikt) over ved servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17451)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-04-11
Oppdatert dato:2004-04-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift