Fotograf:Dansukker
Kardemomme-pannacotta med ananas og granateple inneholder 202 Kalorier, 23 g Karbo, 1 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr Kardemomme-pannacotta med ananas og granateple har beregnet å ha følgende allergener Melk, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bland kremfløte, kardemomme og gelésukker i en kjele. Kok opp under omrøring og kok deretter i et halvt minutt. Hell opp i pene glass eller dessertskåler. Sett dem i kjøleskap for å stivne. Skjær ananasen i biter og bland med granateplekjernene. Fordel blandingen oppå pannacottaen. Hell juice, vann og gelésukker i en kjele. Kok opp og kok deretter i et halvt minutt. Avkjøl litt før det fordeles over frukten. Sett det kaldt frem til serveringen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 29918)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2016-12-21
Oppdatert dato:2016-12-21