Fotograf:
Kylling.no
Nederst på bildet Oppskriften inneholder
280 Kalorier,
13 g Karbo,
5 g Protein og
23 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Vannbakkels med råkrem og bær er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5040 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Vannbakkels med råkrem og bær med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 279.75 | 3 205.26 | 213.68 | Kcal |
Protein | 5.47 | 62.67 | 4.18 | gram |
Karbohydrat | 13.23 | 151.58 | 10.11 | gram |
Kostfiber | 0.55 | 6.30 | 0.42 | gram |
Fett | 22.65 | 259.51 | 17.30 | gram |
Mettet fett | 12.92 | 148.03 | 9.87 | gram |
Salt | 0.22 | 2.54 | 0.17 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.55 | Kr 40.67 | Kr 2.71 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 146 totalt | 1 146 pr porsj | 76 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 18,91 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 15
vannbakkels
Del smøret i biter og kok opp i en kjele med vann. Ha i hvetemel og rør godt til alt samler seg til en jevn klump. Ta kjelen av platen når deigen ”slipper” kjelen.
Avkjøl litt. Visp sammen og tilsett ett og ett egg. Rør godt mellom hver speing. Tilsett det siste egget litt etter litt til passe røre. Deigen skal være så tykk at den holder
formen. Sett vannbakkels med skje på bakepapir. Stek ved 200 °C i 20-25 minutter. Ikke åpne ovnsdøra underveis, da faller kakene lett sammen! Avkjøl på rist.
Fyll de små vannbakkelsene med råkrem og bær.
Råkrem
Pisk fløten stiv. Pisk eggeplommer og sukker til stiv eggedosis. Bland krem og eggedosis og server råkremen
straks. Skal du lage kremen på forhånd, kan du tilsette et par plater gelatin. Da vil kremen holde seg.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 24042)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-06-23
Oppdatert dato:2007-06-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift