Fotograf:
Kylling.no
Snehvits bryllupsdessert inneholder
199 Kalorier,
10 g Karbo,
5 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Snehvits bryllupsdessert har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Snehvits bryllupsdessert er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7707 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Snehvits bryllupsdessert!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 199.07 | 319.98 | Kcal |
Protein | 4.75 | 7.64 | gram |
Karbohydrat | 9.58 | 15.40 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 15.75 | 25.32 | gram |
Mettet fett | 9.96 | 16.01 | gram |
Salt | 0.13 | 0.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.93 | Kr 7.92 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 286 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,24 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp melk, fløte, sukker og vaniljestang (splittet på langs). Pisk eggehviter og sukker. Vend det inn i fløtemelken. Legg gelatinplater i bløt i kaldt vann i 5 minutter. Kok opp 1/2 dl vann, ta kjelen av platen og rør inn én og én plate gelatin. Rør oppløst gelatin i en tynn stråle inn i fløteblandingen under omrøring. Ha i sitronsaft og skall og hell blandingen i glatt randform. Sett kjølig og hvelv på fat når desserten er stiv. Anrett med friske jordbærbær og blader av sitronmelisse.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17929)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-06-03
Oppdatert dato:2004-06-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift