Fotograf:
Kylling.no
Kronprinsessefromasj 1 inneholder
351 Kalorier,
31 g Karbo,
6 g Protein og
21 g Fett pr 100 gr
Kronprinsessefromasj 1 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kronprinsessefromasj 1 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4954 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kronprinsessefromasj 1!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 351.44 | 701.47 | Kcal |
Protein | 5.92 | 11.82 | gram |
Karbohydrat | 31.00 | 61.88 | gram |
Kostfiber | 0.50 | 1.00 | gram |
Fett | 21.44 | 42.79 | gram |
Mettet fett | 11.91 | 23.77 | gram |
Alkohol | 1.40 % | | | |
Salt | 0.06 | 0.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.38 | Kr 18.72 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 998 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 35,28 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg gelatin i kaldt vann i ca. 5 minutter. Pisk eggedosis av eggeplommer og sukker. Bland inn pisket kremfløte og marsala.
Hell vannet fra gelatinplatene og løs opp én og én plate i 1/2 dl kokende varmt vann. Rør til all gelatinen er oppløst og hell den i fromasjen i en tynn stråle under omrøring.
Riv sjokoladen. Legg revet sjokolade og halvstiv fromasj lagvis i liten springform eller annen form med rette kanter. Sett formen kjølig til fromasjen er stiv. Fjern ringen (formen) rundt fromasjen, og løsne fromasjen fra bunnen med en stekespade og ha den over på et serveringsfat. Sett fingerkjeksene tett langs kanten, som til en krone.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 24402)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-10-14
Oppdatert dato:2007-10-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift