Fotograf:
Knut Pettersen
Dronning maud-fromasj inneholder
352 Kalorier,
17 g Karbo,
5 g Protein og
28 g Fett pr 100 gr
Dronning maud-fromasj har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dronning maud-fromasj er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,2 poeng fra 29 lesere
Lesere:
43188 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Dronning maud-fromasj!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 352.43 | 592.08 | Kcal |
Protein | 4.69 | 7.88 | gram |
Karbohydrat | 17.12 | 28.76 | gram |
Kostfiber | 0.60 | 1.01 | gram |
Fett | 28.36 | 47.64 | gram |
Mettet fett | 16.76 | 28.16 | gram |
Alkohol | 1.25 % | | | |
Salt | 0.08 | 0.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.14 | Kr 13.68 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 840 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,43 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg gelatinplater i bløt i kaldt vann i 5 minutter. Kok opp 1/2 dl vann, ta kjelen av platen og rør inn én og én plate gelatin. Pisk eggedosis av eggeplommer og sukker. Bland inn pisket kremfløte, portvin og oppløst gelatin i en tynn stråle under omrøring.
Riv sjokoladen. Legg revet sjokolade og halvstiv fromasj lagvis i en bolle. Sett kjølig og hvelv den stivnede fromasjen på serveringsfat. Dryss revet sjokolade på toppen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17928)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-06-03
Oppdatert dato:2004-06-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift