Fotograf:
Matoppskrift.no
Panna Cotta er en fløyelsmyk dessert som ikke er så vanskelig å lage. Her er en versjon med bringebærsaus som og har utregnet næringsinnhold. Oppskriften inneholder
165 Kalorier,
10 g Karbo,
3 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Panna Cotta - Emilia Romagna er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 3 lesere
Lesere:
7322 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Panna Cotta - Emilia Romagna!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 165.11 | 342.19 | Kcal |
Protein | 2.86 | 5.93 | gram |
Karbohydrat | 9.95 | 20.62 | gram |
Kostfiber | 1.36 | 2.82 | gram |
Fett | 12.35 | 25.60 | gram |
Mettet fett | 7.73 | 16.02 | gram |
Salt | 0.06 | 0.12 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.88 | Kr 16.33 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 829 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 24,1 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Gelatin bløtes i kaldt vann. Bringebærene presses gjennom dørslag og røres sammen med melis. Fløte, melk, mynte, sukker og sitronskall kokes ved svak varme 5 min og tas av varmen.
Gelatin trykkes fri for væske og smeltes i fløtekremen.
Fløtekremen siktes og avkjøles. Smør 4 dessertformer med smør og dryss dem med melis. Ha fløtekremen i og la dem stivne i kjøleskap i 2-3 timer.
Kort før servering has de kort under lunkent vann og hvelves på kalde tallerkener, sammen med bringebærpurè. Pynt med mynteblader.
Vi spiste denne uten å hvelve den, se bilde.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22005)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Italia
Innlagt dato:2014-09-17
Oppdatert dato:2014-09-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift