Panna cotta med granateplesirup



Panna cotta med granateplesirup oppskrift.
Fotograf: Meny
Her har du en deilig oppskrift på panna cotta med granateplesirup. Granateplesirup kan brukes på mange måter og denne oppskriften passer også utmerket som en granateple dessert, som saus på en god vaniljeis.

Oppskriften inneholder 211 Kalorier, 27 g Karbo, 1 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Panna cotta med granateplesirup er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 1499 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2stkgranateple
250grsukker
2dlvann
1sssitronsaft

Panna Cotta

4dlfløte
1dlmelk
90grsukker
2plate(r)gelatin
1stkvaniljestang
1stklime, kan sløyfes




Næringsdeklarasjon for Panna cotta med granateplesirup!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier211.03791.84Kcal
Protein1.485.55gram
Karbohydrat27.29102.40gram
Kostfiber1.134.24gram
Fett10.4139.06gram
Mettet fett6.5724.65gram
Salt0.030.11gram
Pris på oppskriftenKr 5.00Kr 18.76Kroner
Hele oppskriften veier1 501 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo51,72 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Hvordan åpne granateplet: Skyll frukten og skjær av en liten skalk i enden der rosetten sitter. Riss gjennom skallet med en skarp kniv rett ut for skilleveggene. Grip rundt eplet med tomler og pekefingre, bryt det forsiktig fra hverandre og ta bort midtstilken.
Frøene fra granateple has i en kjele sammen med sukker og vann. Kok til sukkeret løses opp og det tykner.
Dette skal nå avkjøles. Sil hvis du vil ha en sirup uten stener, eller behold stenene. Vend inn sitronsaften i den kalde sirupen.
Granateplesirupen kan brukes på salater, som saus til en viltpatè, på en god vaniljeis eller som her, som topping på en Panna cotta.
Del vaniljestangen og skrap ut frøene. Ha vaniljestengene og frøene i en kasserolle sammen med sukker, melk og 3 dl fløte. Kok opp, trekk kasserollen til side og la fløten få stå en ti-minutters tid for å trekke smak. Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann.
Gi fløteblandingen et nytt oppkok, klem vannet godt ut av gelatinplatene og løs dem opp i den varme væsken. Rør inn resten av fløten, sil og avkjøl blandingen til romtemperatur.
Tilsett limesaft (hvis ønskelig) og fyll panna cottaen over i fire passende glass. La panna cottaen stå i kjøleskapet til den har stivnet, ca. 4–6 timer.
Topp Panna cottaen med granateplesirupen og server!

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Meny
(Intern: 33123)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessert
Innlagt dato:2017-06-22
Oppdatert dato:2017-06-22


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pannacotta med safran.Pannacotta med safran.
Denne retten har 360,18 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 30,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 19,91.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladekrem med myntemarengstopp.Sjokoladekrem med myntemarengstopp.
Denne retten har 345,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 45,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bløtkake med sviskefyll..Bløtkake med sviskefyll..
Denne retten har 237,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Crème Cassonade.Crème Cassonade.
Denne retten har 197,42 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,74 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokolade panna cotta.Sjokolade panna cotta.
Denne retten har 325,93 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 33,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,56.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Krumkaker med bærkrem.Krumkaker med bærkrem.
Denne retten har 292,08 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,81 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hvit sjokoladepannacotta med Muscovadomarinerte jordbær.Hvit sjokoladepannacotta med Muscovadomariner.
Denne retten har 284,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,03 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Riskrem 1.Riskrem 1.
Denne retten har 165,12 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,12 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,18 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Irenes søte fristelser.Irenes søte fristelser.
Denne retten har 742 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 82 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Appelsinfromasj med sukrin.Appelsinfromasj med sukrin.
Denne retten har 183,98 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Is med julefrukt.Is med julefrukt.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sitronfromasj med salt crunch.Sitronfromasj med salt crunch.
Denne retten har 354,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,67 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 25,91 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,43.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fløterand med urter, plomme- og kvedesorbet og tørkede epleskiver..Fløterand med urter, plomme- og kvedesorbet o.
Denne retten har 189,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,55 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Creme Brulee.Creme Brulee.
Denne retten har 281,08 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,76 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,09.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Appelsinfromasj 3.Appelsinfromasj 3.
Denne retten har 197,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,74 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,94 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,69.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.