| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 346.62 | 295.93 | Kcal |
| Protein | 3.48 | 2.97 | gram |
| Karbohydrat | 20.37 | 17.39 | gram |
| Kostfiber | 2.58 | 2.20 | gram |
| Fett | 27.34 | 23.34 | gram |
| Mettet fett | 17.18 | 14.67 | gram |
| Salt | 0.06 | 0.05 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 5.54 | Kr 4.73 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 342 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 23,5 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Riskrem 2.
Krumkaker med bærkrem.
Vannbakkels med råkrem og bær.
Konjakkrem.
Blåbær-brulée.
Rosenpudding.
Julepannacotta.
Crème Brûlée lett.
Hvit sjokoladepannacotta med Muscovadomariner.
Skogsbærparfait.
Tilslørte julekaker-2.
Fruktig og tjukk rørosing.
Safranpannacotta.
Filippinsk mango-graham-dessert.
Creme Brulee.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.