Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Annonse
Kalorier og næringsinnhold i Crème brûlée til påske med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
322.99
430.06
Kcal
Protein
3.90
5.19
gram
Karbohydrat
13.69
18.23
gram
Kostfiber
0.00
0.00
gram
Fett
28.07
37.38
gram
Mettet fett
17.04
22.69
gram
Salt
0.10
0.13
gram
Pris på oppskriften
Kr 5.66
Kr 7.54
Kr
.-
Hele oppskriften veier
799 totalt
133 pr porsj
pr stk
gram
Annonse
Fremgangsmåte:
Sett ovnen på 125 °C.
Visp sammen eggeplommer og sukker.
Ha fløten og melken i en liten gryte. Del vaniljestangen og skrap frøene ned i fløtemelken. Kok opp.
Hell den varme fløtemelken over egg- og sukkerblandingen under omrøring.
Fordel røren i små porsjonsformen, og sett dem i en ildfast form i nedre del av ovnen. Hell varmt vann i formen til det dekker nesten halve porsjonsformen.
Stek i 40–50 minutter til røren har stivnet. Når du rister på formen, skal det ikke være for mye bevegelse i midten.
Avkjøl brûléene i kjøleskap (gjerne over natten).
Før servering: Strø over et tynt lag med Demerarasukker, og brenn sukkeret med en gassbrenner eller i ovnen under grillen på 250 °C i noen minutter.
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 34585)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Dessert Innlagt dato:2019-01-25
Oppdatert dato:2019-01-25
Lesere: 38 totalt.
Sett din karakter på oppskriften!
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.