Fotograf:
Knut Pettersen
Créme Brûlée 2 inneholder
204 Kalorier,
12 g Karbo,
5 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Créme Brûlée 2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Créme Brûlée 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 4 lesere
Lesere:
8327 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Créme Brûlée 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 203.78 | 272.13 | Kcal |
Protein | 5.31 | 7.09 | gram |
Karbohydrat | 12.29 | 16.41 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 14.82 | 19.79 | gram |
Mettet fett | 8.32 | 11.11 | gram |
Salt | 0.15 | 0.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.81 | Kr 5.09 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 801 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 24,12 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Pisk egg, sukker og vanilje godt sammen. Ha melken og fløten i en gryte og gi dette et oppkok. Pisk melkeblandingen i eggeblandingen når den er ca 80 C.
Sil massen over i ildfaste porsjonsskåler (cocotteformer) og stek dem i vannbad ved 140-150 C i 40-45 minutter. Avkjøles og lagres kaldt.
Ved serveringen drysses et lag med sukker over cremen. De små formene settes så i en godt forvarmet ovn, med sterk overvarme på øverste rille, ca 250 C.
Desserten, som minner mye om den norske karamellpuddingen, er ferdig når sukkeret har karamelisert seg (blitt brunt).
Desserten serveres i formene, gjerne med frisk frukt ved siden av
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8624)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-24
Oppdatert dato:2003-04-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift