Fotograf:
Kylling.no
Kald sitronsufflé inneholder
234 Kalorier,
17 g Karbo,
6 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Kald sitronsufflé har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kald sitronsufflé er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5892 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kald sitronsufflé!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 233.82 | 445.96 | Kcal |
Protein | 6.34 | 12.09 | gram |
Karbohydrat | 17.17 | 32.75 | gram |
Kostfiber | 0.50 | 0.95 | gram |
Fett | 15.42 | 29.41 | gram |
Mettet fett | 8.41 | 16.04 | gram |
Salt | 0.16 | 0.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.69 | Kr 8.95 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 954 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 29,37 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dette er en fromasj som ser ut som en sufflé. Den lages i en stor eller flere små ildfaste former.
Klipp et stykke aluminiumsfolie som er 5 cm lengre enn omkretsen på formene. Brett folien dobbelt på langs. Fest den rundt formen med tape. Folien skal gå minst 3 cm over kanten på formen.
Legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann, 5-6 minutter. Riv sitronskallet og press saften. Skill eggene og pisk plommene med halvparten av melisen. Stivpisk hvitene med resten av melisen. Stivpisk kremfløten. Bland eggedosis, hviter og fløte.
Hell av vannet på gelatinplatene og løs opp én og én plate i 1/2 dl kokende, varm vann. Hell den oppløste gelatinen i sitronblandingen. Rør den inn i fromasjen. Hell den i formene og noen cm over kanten.
Sett fromasjen kaldt til den stivner. Ta av folien. Server fromasjen pyntet med revet sitronskall og sitronmelisse.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 22916)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-10-08
Oppdatert dato:2006-10-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift