Fotograf:Nirus Verden Før synes jeg alltid kaker uten egg var en utfordring, men disse tar helt kaka! Helt siden jeg var 12 år, har jeg hatt samlemani på oppskrifter. Over 90 % er aldri brukt! For 10 år siden holdt jeg vegetar kurs for en organisasjon, denne oppskriften var muligens derfra? Så har jeg endret den litt fordi den hadde så rare mål, og vet du hva? Disse ble synssykt gode! Jeg lover da blir det kun krumkaker uten egg hos meg i alle fall!
Si meg, kan man ikke lage disse utenom jul? Det har jeg gjort til mine gjester fra India. Det er vel lov? De har elsket det i hvert fall, sier Niru Kumra som står bak Masalamagic
Pisk melis og kremfløte, tilsett resten forsiktig til en jevn røre.
La røren svelle minimum en time, jeg lot den stå natten over i kjøleskap.
Mangokrem lages ved å blande krem og mangopuré.
Stek krumkakene på vanlig måte i krumkakejern og avkjøl.
Brente mandler
Ha mandler, sukker og vann i en kjele og la det koke til vannet nærmest fordamper. Tilsett kanel til det har lagt seg godt rundt mandlene. Ha på olje eller smør og avkjøl på bakepapir.
Fyll med mangokrem og pynt med brente mandler!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Nirus Verden
(Intern: 32694)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert Diett/allergi:
Uten egg Land:
India Innlagt dato:2016-12-09
Oppdatert dato:2016-12-09