Fotograf:
Kylling.no
Konjakkfromasj i kransekakeringer inneholder
370 Kalorier,
23 g Karbo,
8 g Protein og
25 g Fett pr 100 gr
Konjakkfromasj i kransekakeringer har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Konjakkfromasj i kransekakeringer er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 5 lesere
Lesere:
6997 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Konjakkfromasj i kransekakeringer!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 369.90 | 596.46 | Kcal |
Protein | 7.66 | 12.35 | gram |
Karbohydrat | 23.18 | 37.38 | gram |
Kostfiber | 1.55 | 2.50 | gram |
Fett | 25.12 | 40.51 | gram |
Mettet fett | 10.58 | 17.06 | gram |
Alkohol | 2.48 % | | | |
Salt | 0.08 | 0.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.07 | Kr 19.46 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 645 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,06 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Visp kremfløten stiv. Pisk eggedosis av eggeplommer og sukker. Legg gelatinplater i bløt i kaldt vann i 5 minutter. Kok opp 1/2 dl vann, ta kjelen av platen og rør inn én og én plate gelatin. Hell oppløst gelatin, tilsatt pulverkaffe, i en tynn stråle under omrøring. Rør inn whisky og bland krem og eggedosis lett sammen. La fromasjen bli litt stiv.
Legg kransekakeringene på serveringsfatet, fyll fromasjen i midten, og sett fatet kjølig til fromasjen er helt stiv og klar til servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17796)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-05-21
Oppdatert dato:2004-05-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift