Kransekake



Bilde av Kransekake.

Kalorier og Næringsinnhold i Kransekake

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 2007 kilojoule
Kcal 480 kalorier
Protein 11.2 gram
Karbo 51.3 gram
Sukker 48.8 gram
Kostfiber 4.7 gram
Fett 24.5 gram
Mettet fett 1.9 gram


Fakta om Kransekake.

Tradisjonell kake laget av mandler, melis og eggehviter. Ofte litt hvetemel for å binde sammen.

Bruksområde for Kransekake.

Julebakst hos oss.
Innlagt dato
Oppdatert dato
25.06.2018
Hovedgruppe
Kornvarer og kornprodukter
Undergruppe
Småkaker søt kjeks og kavring
Kilde til Næringsdata
Lisa Westgaard
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 2 brukere.
Besøk
7981
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Noen anbefalte oppskrifter som bruker Kransekake som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Konjakkfromasj i kransekakeringer3373,2725,517,6723,1812,07
Sarah Bernard 24477,7132,937,0136,6811,15
Stor hvetekringle3.3333,9213,547,7244,14,54
Julepinnsvin4.5451,3229,6610,1233,2910,91
Julepinnsvin4.5451,3229,6610,1233,2910,91
Pærekake 13188,715,692,2730,333,41
Bringebærgrateng3194,1513,452,8413,0811,38
Eplekake med saftig marengs3255,618,476,0537,696,39
Kransekakestenger av ferdig deig3489,1925,3510,452,5112,41
Dronningpai3266,7315,933,5225,958,45
Høstens festbløtkake3230,8411,746,5424,075,69
Jordbær-focaccia3218,718,895,9727,564,33
Fruktterte3346,2920,938,4329,946,99
Blåbærpai med kardemommekrem3271,2714,216,3128,656,45
Vifte med mandelmasse3294,6110,777,0941,372,86







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Kransekake med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.