Fotograf:
Knut Pettersen
Panna cotta med friske bær. Denne oppskriften er fra mmmat.no - en nettbutikk som ikke eksisterer lenger Oppskriften inneholder
252 Kalorier,
7 g Karbo,
2 g Protein og
24 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Panna Cotta med Sesongens Friske Bær er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7696 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Panna Cotta med Sesongens Friske Bær!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 252.12 | 496.68 | Kcal |
Protein | 2.33 | 4.59 | gram |
Karbohydrat | 6.92 | 13.63 | gram |
Kostfiber | 1.36 | 2.68 | gram |
Fett | 23.60 | 46.49 | gram |
Mettet fett | 15.23 | 30.00 | gram |
Salt | 0.05 | 0.10 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.95 | Kr 17.63 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 788 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 10,97 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland fløte og sukker i en kjele og rør på svak varme til sukkeret har løst seg opp. Gi fløteblandingen et oppkok og la småkoke i ca. 3 minutter. Smak til med noen dråper vaniljeekstrakt.
Legg gelatinplatene i bløt i vann til de er myke. Klem ut overflødig vann og rør gelatinplatene godt inni fløten til de er gått helt i oppløsning. Hvis du bruker gelatinpulver strør du det opp på den varme fløten i et jevnt lag og lar den tekke inn et øyeblikk. Rør gelatinen deretter inni fløten til den har løst seg helt opp.
Hell fløteblandingen over i 4 porsjonsformer, dekk til med plastfolie og la panna cottaen avkjøle seg til den stivner. For å få desserten til å løsne fra formen kan du dyppe formen et øyeblikk i varmt vann før du hvelver den over en tallerken.
Server med friske bær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
mmmat
(Intern: 22642)
Kategori:
Dessert
Land:
Italia
Innlagt dato:2006-08-13
Oppdatert dato:2006-08-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift