Fotograf:
Dansukker
Basilikumpannacotta på sjokoladebunn inneholder
328 Kalorier,
32 g Karbo,
4 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Basilikumpannacotta på sjokoladebunn har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Basilikumpannacotta på sjokoladebunn er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5223 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Basilikumpannacotta på sjokoladebunn!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 328.04 | 541.20 | Kcal |
Protein | 3.76 | 6.20 | gram |
Karbohydrat | 32.37 | 53.40 | gram |
Kostfiber | 0.68 | 1.12 | gram |
Fett | 20.24 | 33.39 | gram |
Mettet fett | 12.31 | 20.31 | gram |
Salt | 0.25 | 0.41 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.65 | Kr 7.67 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 990 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,47 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kle en langpanne med bakepapir. Smør papiret. Visp egg og sukker til luftig eggedosis.
Bland hvetemel, kakao og bakepulver, og vend det ned i røren sammen med vannet. Hell over i langpannen og stek midt i ovnen ved 250° i ca. 5 minutter. Hvelv kaken på sukret papir. Avkjøl. Stikk ut runde kaker med de glassene som skal brukes til pannacottaen.
Bland fløte, basilikum og gelésukker i en kasserolle, og la koke i 30 sekunder. Hell over i fire glass. Sett i kjøleskap til servering. Hvelv pannacottaen over på kakene.
Spre sirup over pannacottaen. Pynt med friske bringebær. Dryss litt melis over bringebærene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dansukker
(Intern: 27010)
Tilberedningstid:
20 min + avkjøling
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-05-03
Oppdatert dato:2010-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift