| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 271.23 | 768.87 | Kcal |
| Protein | 2.06 | 5.84 | gram |
| Karbohydrat | 10.29 | 29.17 | gram |
| Kostfiber | 0.53 | 1.50 | gram |
| Fett | 24.53 | 69.54 | gram |
| Mettet fett | 15.48 | 43.88 | gram |
| Salt | 0.05 | 0.15 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 6.74 | Kr 19.11 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 1 134 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 15,17 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Byggkrem med bærkompott.
Sitronfromasj til 8.
Fløterand med jordbær.
Tutti Frutti Parfait.
Champagnepannacotta.
Panna cotta med granateplesirup.
Geléterte.
Polkagrispannacotta.
Appelsinfromasj 3.
Konjakkrem.
Bløtkake med sviskefyll..
Safranpannacotta.
Is med julefrukt.
Isparfait med brente mandler.
Juleis med frukt- og krydderkompott.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.