Fotograf:
Kylling.no
Juleis med frukt- og krydderkompott inneholder
231 Kalorier,
19 g Karbo,
2 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Juleis med frukt- og krydderkompott har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Juleis med frukt- og krydderkompott er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6799 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Juleis med frukt- og krydderkompott!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 231.12 | 619.29 | Kcal |
Protein | 2.17 | 5.81 | gram |
Karbohydrat | 19.42 | 52.04 | gram |
Kostfiber | 1.19 | 3.19 | gram |
Fett | 15.82 | 42.39 | gram |
Mettet fett | 9.29 | 24.89 | gram |
Salt | 0.06 | 0.16 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.51 | Kr 12.08 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 144 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,61 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Pisk egg og sukker til eggedosis (hvis du kan skrive Ole i eggedosisen, er den stiv nok). Stivpisk kremfløte og vaniljesukker og bland kremen lett inn i eggedosisen. Hell isen i en form og sett den i fryseren.
Hell laken fra den hermetiske frukten i en kasserolle sammen med krydderet og evtentuelt litt sukker. Ønsker du mer kryddersmak på frukten, kan du tilsette mer krydder.
Del frukten opp i passe biter og tilsett i laken, kok opp. Tilsett potetmel mens du rører og varm opp til kokepunktet. Må ikke koke.
Hvelv isen på fat ved servering, Hell noe av den varme julefrukten over isen. Resten av frukten serveres i en bolle ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 24544)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-12-09
Oppdatert dato:2007-12-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift